Salon Rudolecká

Main banner

Banner left

info@salonrudolecka.cz
775 63 58 14

Banner right

Trojská 163/28
Praha 8

Nechte se u nás rozmazlovat:

Content

News

Salon Rudolecká

Page

JAKÉ JSOU ÚČINKY GALVANICKÉ ŽEHLIČKY?


Služby Jak se starat o pleť v zimě? Pleťové koncentráty Galvanická žehlička Nu Skin

Zastavit nebo oddálit proces stárnutí je snem každé ženy. Galvanická žehlička je jedním ze způsobů jak pleť udržet ve formě, aniž byste museli podstupovat chirurgické zákroky do Vaší pleti. Je velmi účinná a již při první návštěvě pocítíte změnu.

Pro srovnání Vám nejdříve uděláme jednu polovinu pleti, pak druhou. Rozdíl poznáte jak pohledem tak dotekem. Pleť bude hladší, vyrovnaná, oživená.

Velmi účinná je také i k léčbě akné, uvolní a vyčistí póry od toxinů, mazu a nečistot. Galvanizací se čistí pleť hloubkově ve všech vrstvách pokožky.

Po ošetření galvanickou žehličkou nebude Vaše pleť červená ani citlivá, proto je možné se nalíčit hned po aplikaci. Pleť po tomto zákroku je velmi hebká, je sjednocená, ženy nemusí používat make-up.

Galvanická žehlička Nu Skin funguje na principu pozitivního a negativního galvanického proudu. Pomocí speciálních gelů galvanický proud povzbuzuje buňky k aktivitě a díky tomu obnovuje ztracenou elasticitu pokožky. Následně se do pleti vpravují kosmetické přípravky, které pleť dokonale vyživují.

Gely s aktivními složkami, které mají - a + dokáží na sebe navázat nečistoty v pleti a galvanická žehlička je vytáhne ven. Nejen regeneruje pleť ale i minimalizuje jizvičky po akné, uzavírá póry, hydratuje, upevňuje a redukuje vrásky.

Použití galvanické žehličky při kosmetickém ošetření zvyšuje kvalitu a účinnost ošetření.
 

Odkazy:

Kosmetický salon Helena Rudolecká